Ősszel is: Nour – Art of desserts

2021. 08. 31.

A nyárnak hivatalosan vége, napsütéses óráink sajnos már meg vannak számlálva! De nincs okunk szomorkodni, hiszen a Nour – Art of desserts csapatával egész évben kényeztetünk majd Titeket finomabbnál finomabb ízalkotásokkal!

Nem csak kinn, benn is várunk!

Kényelmes és igazán menő teraszunk mellett baráti hangulattal és elegáns enteriőrrel várunk üzletünkön belül is! Kávézó asztalaink mellett egy igazán kényelmes és igencsak népszerű kanapés sarkot is találtok nálunk, igazi csajos és baráti beszélgetésekhez.

Foglalj és ünnepelj nálunk!

Kisebb összejövetelekre foglalhattok nálunk asztalokat, ilyen esetekben nem csak torta rendelésre és felszolgálásra, de a meglévő desszert sortiment mellett egyedi degusztációs menü összeállítását is kérhetitek tőlünk! Ehhez mindenképp egyeztessetek velünk jó előre, hogy idejében felkészülhessünk a fogadásotokra!

/Vedd fel a kapcsolatot velünk itt!

Nour torta nélkül nincsen ünnep!

Akár a helyszínen ünnepeltek, akár otthon, a tortát érdemes webshopunkon keresztül néhány nappal előre megrendelni! Jó néhányan már tudják, Nour torta nélkül nincsen ünnep – hiszen az igazán különleges események különleges íz- és vizuális élményt kívánnak.