Nemcsak a külső, a belső is számít!

2021. 07. 26.

Igen tudjuk, egy torta legyen mutatós. Teljesen egyetértünk. De mint desszertfanatikusok, szerintünk ez nem elég. Egy torta legyen izgalmas, meglepő és felejthetetlen, ebben pedig az belső (=íz) jóval nagyobb szerepet játszik, mint a külső.

Épp úgy igaz ez, ahogy az élet más területein is.

Nem elég meghódítani, meg is kell tartani. Így gondolkodtunk, amikor megálmodtuk, majd részletről részletre, ízről ízre és textúráról textúrára megalkottuk tortáinkat.

Olyan íz- és textúra kombinációkat akartunk, amelyek megállítanak és kizökkentenek egy pillanatra. Olyanokat, amelyek ellopják ezt a pillanatot, hogy aztán hamisítatlan Nour életérzéssel megtöltve adják vissza Neked.

 

Torta nélkül nincsen ünnep!

Ezzel a kijelentéssel jóval többen egyetértenek, mint gondolnád! És itt nem csak a születésnapokra gondolunk! A pezsgő, prosecco pimasz módon kéri maga mellé a desszertféléket, akár megnyitón, összejövetelen, nagy bejelentésen vagy családi összejövetelen vagyunk épp. Egy felejthetetlen torta pedig nagyot dob az esemény ünnepi jellegén!

Nour Signature

 

Hédoniste

 

Válassz tortát, megmondom ki vagy!

Ez mindennél biztosabb kijelentés, hiszen ha a webshopunkból választasz egy tortát az öt íz közül és megrendeled, meg kell adnod a személyes adataidat :)

Félre a tréfát, tortáink ízvilága igazán különböző, a bevállalós sós karamellás típustól a konzervatívabb fehércsokoládé-vaníliásig mindenkit meghódítunk! Az állandó sortiment mellett pedig minden hónapban készítünk egy új ízt az aktuális limited edition desszertünkből.

Augusztus hónap limited edition desszertjét augusztus 6-7-8-án mutatjuk majd be, az eseményt keresd jövő héttől Facebook oldalunkon!

Vanilier

Papillon