Reggeli a Nour – Art of dessertsben

2021. 09. 27.

Idén ősztől reggelivel is várunk!

Szeptemberben nem csak desszertkínálatunk változott, de bekerültek állandó választékunkba reggeli variációink is! Gyertek, reggelizzetek, kávézzatok nálunk! Indítsunk együtt minden napot!

Egy kis quiche reggelire?

Prosciutto, parmezán és szarvasgomba vagy gorgonzola, spenót és aszalt paradicsom? Bármelyiket is választanád reggelire, nálunk megtalálod! Prosciutto Quiche és Gorgonzola Quiche – fenséges ízek, minőségi alapanyagok és pazar tálalás! Szerintünk imádni fogod!

Édesre vágysz?

Édesszájú vendégeiknek NOUR édes reggelit ajánlunk mennyei házi brióssal, vajjal és házi baracklekvárral, vagy ellenállhatatlan kalács tésztáinkat: Pisztáciás Babka és NOUR Babka. Akármelyiket is választod, nem fogsz csalódni, a különleges ízek gyorsan elcsábítanak majd...

Banánkenyér otthonra

Vidd haza ízeinket! Banánkenyerünk juharsziruppal, banánnal, pekándió darabokkal gazdagított szaftos kevert tészta, melynek közepébe egész banánt fektettünk: Garantáltan az egész család kedvence lesz!

Rendeld meg webshopunkon és vedd át üzletünkben! Otthon pedig nincs más dolgod, mint felszeletelni és a reggelizőasztalra tenni, majd elcsípni az elégedett mosolyokat.

Találkozzunk minden reggel egy órával korábban!

Szeptembertől reggel 9-től, egy órával korábban várunk Titeket és már készítjük is Nektek a reggelit és a kávét!