Prémium desszertekhez prémium kávé

2021. 08. 21.

Kávézni mindannyian szoktunk és szeretünk. Vannak köztünk olyanok, akik a klasszikus ízekre esküsznek, és persze itt vannak már az újhullámos kávé szerelmesei is.

Mi prémium desszertjeink mellé prémium kávét kerestünk, így nem volt kétséges, hogy melyik márkát választjuk.

Csokis Kuglóf – a Nour kedvence

Nem, nem pékáruról beszélünk. A minőségi és különleges kávékban jártas olvasók már jól ismerik Bányai László híres Csokis Kuglóf kávéját, amely egyenesen a Costa Rica-i Lourdesben található ültetvényéről érkezik hozzánk. A Csokis Kuglóf valahol félúton van a klasszikus és újhullámos kávék között, hiszen mentes a sötét pörköléstől, de a most divatos savas ízektől is. Az eredmény egy zseniális kávé, ami ízében egy karakteres étcsokoládé alapra épül, amit leginkább az aszalt szilvára emlékeztető édes gyümölcsösség egészít ki.

 

Kávé és desszert

A kávé ősidők óta desszerttel az igazi. Nem véletlenül szolgálják fel elegáns helyeken minőségi csokoládékkal vagy kekszekkel. Természetesen nálunk is így kapod, de szerintünk desszertjeinkkel együtt egyszerűen ellenállhatatlan!

A sóskaramellás, csokoládés, földimogyorós Nour Monodesszerttel vagy a sóskaramelles, pekándiós, vaníliás Caramel Choux-szal egyenesen isteni párosítás!

 

NOUR latte – a Mi kávénk

Mint a legtöbb különleges helynek, úgy a NOUR-nak is van saját „íze”. Ez a földimogyoró és a karamell különleges kombinációja, amely nem csak desszertünkben és fagylaltunkban, de saját lattenkban is megjelenik.

A NOUR latte egy eszpresszós- földimogyorókrémes- karamellás latte, amit a latte macchiatohoz hasonlóan hosszú pohárban sok szeretettel szervírozunk.