Nour: őszi/téli ízalkotások

2021. 09. 27.

Hello ÚJ Nour desszertek, Hello ÚJ Nour torták!

Itt van az ősz, itt van újra, mi pedig új ízekkel készültünk Nektek az év második felére! Desszertek, torták, édesek és sósak... gyertek és kóstoljátok meg új alkotásainkat!

Művészi desszertkreációk őszre is

La pomme, Petit brun, Avocat, Mille Feuille, Lemon tarte...ugye izgalmasan hangzik?

A kreatív elnevezések mögött pedig, ahogy már negszokhattátok, művészi alkotásokat találtok!

Citrusos sablé alapon fahéjas vanília mousse, közepén kardamonos almakompóttal – La pomme személyesen.

Roppanós éclair tészta gesztenyés-karamellás ganache töltelékkel, közepén narancs confittal, tetején karamellás csokoládéval – bemutatjuk a Petit brun desszertünket.

Édes cruchyn selymes avokádókrém, melyet könnyed vegán habbal zártunk – üdvözöl az Avocat.

Kézzel hajtogatott, ropogós, karamellizált vajas lapok között vaníliakrém és füge – Mille Feuille, csak Neked.

Mákos tarte tésztában lágy citrom curd, közepén meggy chutney – ismerd meg a Lemon tarte desszertünket.

 

Kalácstészták a Nour – Art of dessertsben

Új desszertvariációink mellett idén ősszel új édes finomságokkal is készültünk Nektek!

Édes kalácstészta alapú babkáinkból két ízt is kóstolhattok: Pisztáciás babkánk 100 %-os pisztácia paszta és tört pisztácia réteggel sodorva, Nour babkánk pedig a NOUR ikonikus ízjegyeiből összeállított csokoládés, sós-karamellás, földimogyorós réteggel sodorva készül.