Művészi desszertkreációk őszre is
La pomme, Petit brun, Avocat, Mille Feuille, Lemon tarte...ugye izgalmasan hangzik?
A kreatív elnevezések mögött pedig, ahogy már negszokhattátok, művészi alkotásokat találtok!
Citrusos sablé alapon fahéjas vanília mousse, közepén kardamonos almakompóttal – La pomme személyesen.
Roppanós éclair tészta gesztenyés-karamellás ganache töltelékkel, közepén narancs confittal, tetején karamellás csokoládéval – bemutatjuk a Petit brun desszertünket.
Édes cruchyn selymes avokádókrém, melyet könnyed vegán habbal zártunk – üdvözöl az Avocat.
Kézzel hajtogatott, ropogós, karamellizált vajas lapok között vaníliakrém és füge – Mille Feuille, csak Neked.
Mákos tarte tésztában lágy citrom curd, közepén meggy chutney – ismerd meg a Lemon tarte desszertünket.
Kalácstészták a Nour – Art of dessertsben
Új desszertvariációink mellett idén ősszel új édes finomságokkal is készültünk Nektek!
Édes kalácstészta alapú babkáinkból két ízt is kóstolhattok: Pisztáciás babkánk 100 %-os pisztácia paszta és tört pisztácia réteggel sodorva, Nour babkánk pedig a NOUR ikonikus ízjegyeiből összeállított csokoládés, sós-karamellás, földimogyorós réteggel sodorva készül.