Nour – a desszertművészet új otthona

2021. 06. 09.

Már az ötlet megszületésekor tudtuk: ez a hely más lesz mint a többi. A célunk nem csupán az volt, hogy mindenki hozzánk járjon desszertekért és tortákért, hanem az, hogy mindenki nálunk akarja elfogyasztani, vagy tőlünk akarja elvinni ezeket. És persze, hogy legyen egy törzsközönségünk, aki nem csak vágyja a minőségi desszertkölteményeket, de valós igénye is van rá.

Saját műhelyünkben újra és újra megálmodtuk kínálatunkat, elkészítettük, megkóstoltuk, majd újragondoltuk, amíg minden egyes darab el nem érte a szerintünk tökéletes külalakját és ízét. Ez nagyjából pont úgy zajlott, ahogy egy kívülálló elképzeli: megterveztük, mely ízek melyekkel alkothatnának harmonikus, de igazán izgalmas egységet, majd kipróbáltuk, és addig ízesítettük és kóstoltuk újra és újra amíg kész nem lett.

 

Nour Signature – a „kedvenc” ízek tortája

 

Keveseknek adatik meg, hogy kedvenc ízeiből Michelin csillagos Chef álmodik signature tortát. A Nour esetében ez dupla siker lett: nem csak Szandi (Nour – Art of dessert tulajdonosa, Kecskés Alexandra) álomtortája valósult meg, de úgy látjuk, Ti is szeretitek!

„Palágyi Eszter, Michelin csillagos Chef feltette nekem a kérdést, hogy melyek a kedvenc desszert ízeim. Én megosztottam Vele, ő pedig ezek alapján ellenállhatatlan csokoládét, izgalmas sós karamellát és ínycsiklandó földimogyorót használt. Az eredmény minden képzeletemet felülmúlta!”

Limited edition sorozat - a hónap desszertjei

 

A jelenlegi sortiment mellett minden hónapban jövünk majd egy limited edition desszerttel, amely csak abban a hónapban lesz elérhető nálunk. Tematikus ötletek ihletik majd a havonta megújuló meglepetés ízeket és formákat, érdemes lesz követni Facebook oldalunkat, ahol hónapról-hónapra minden információt megtaláltok majd az aktualitásokról.

És mi történik, ha valaki véglegesen beleszeret egy limited desszertbe?

Természetesen a legnépszerűbb kreációk visszatérhetnek majd a jövőben, és akár az állandó kínálat részei is lehetnek!

 

A Signature tortából ihletett Nour Monodesszert a június hónap desszertje, így bárki megkóstolhatja a páratlan ízvilágot és izgalmas textúrákkal készült desszert különlegességet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!