Foncé - Hullócsillagok hónapja

2021. 08. 15.

Minden hónapnak megvan a maga varázsa, mi pedig hónapról hónapra új desszertbe foglaljuk nektek ezt a varázst! Augusztusban a hullócsillagok ihlettek meg minket, így fekete – arany gömbdesszertbe zártuk ezeket a mágikus pillanatokat!

Az augusztus a hullócsillagok és az egyre hosszabbodó, holdmentes éjszakák hónapja.

Csodás fényjátékával a természet türelemre és kitartásra hív, s lehulló csillagaival reményt ad cserébe: hiszen minden égi tünemény után kívánhatunk valamit, ami hamarosan beteljesül.

 

Foncé

A hullócsillagok és a végtelen csillagos égbolt ihlette augusztusi limited edition desszertünket, a Foncé-t. A bársonyos feketeszeder mousse magába öleli az élénk sárga lemon curdot, mely selymes, kellemesen fanyar szeder coulist rejt. Lemon curddel gazdagított mákos dacquoise zárja elbűvölő desszertünket.

 

Art of desserts

A desszertművészet éppúgy alkotás, mint a festészet vagy a szobrászat. Az alkotó azonban a desszertek és torták esetében nem csak a külsőt, de a belső textúrák játékát, és az ízek harmóniáját is megálmodja – ezeknek nem csak izgalmasnak, de egymáshoz illőnek is kell lenniük, hogy a végeredmény olyan ellenállhatatlan és varázslatos legyen, mint a Nour alkotások.

Foncé

 

Közkívánatra!

Július havi desszertünket – a Voiliert – annyira megszerettétek, hogy augusztus végéig még elérhető kínálatunkban! Limited edition desszertjeink lényege, hogy csak egy adott hónapban készítjük őket, újra és újra meglepve így Titeket egy-egy újabb ízkölteménnyel!

Azonban a mi szívünk is ellágyul, ha ilyen sokan kértek tőlünk valamit – így lehetséges, hogy a Kékszalag desszert nyár végéig a webshopban és az üzletben is vár majd Rátok!