Bejgli Rendelés Karácsonyra

2022. 11. 15.

Köszönjük az idei nagy érdeklődést, a begjli rendelésfelvétel betelt! Ajánljuk új karácsonyi kenyereinket, mellyel biztosan pótolni tudja a kedvenc karácsonyi ízeket.

A karácsony nem karácsony bejgli nélkül, pláne nem prémium, Nour-os bejgli nélkül! 

 

Mindenki volt már úgy, hogy a nagy karácsonyi forgatagban nem jutott idő a bejgli sütésre. A tökéletes bejgli elkészítése még a legtapasztaltabbaknak is kihívást okoz. Egy márványos, enyhén repedezett, fényes kérgű bejgli elkészítése a laikusok számára nem tűnhet lehetetlen feladatnak, azonban hogy a felsorolt feltételek közül mind teljesüljön, gondos odafigyelés és sok-sok már elrontott bejgli szükséges. Pedig minden családi asztalon kis túlzással, de kötelező ez a karácsonyi desszert. 

 

Ezért, hogy ezt a terhet levegyük sok ember válláról az előző évben a Nour elkezdett prémium bejgliket készíteni. A tavalyi nagy megrendelésszámok miatt pedig úgy döntöttünk, hogy idén sem hagyunk senkit cserben. Négyféle bejglivel készülünk nektek idén is. A klasszikus ízekkel: diós és mákos. A nagy népszerűségnek örvendő, Hédoniste desszertünk ihlette pisztáciás bejglivel. Illetve Nour Signature tortánkhoz hasonló ízvilágú bejglivel (csoki, mogyoró karamell). 

 

 

Ezért, hogy ne maradjon ki a karácsony se a Nour élményből, minél előbb adjátok le rendeléseiteket. 

 

  • Rendelésfelvétel: november 24-ig (csütörtök)

  • Átvétel: december 1-től 

A rendelést emailen (nour@nour.hu), telefonon (+36 30 014 0014) és webshopon tudod leadni.

Azonban nem hagyunk senkit sem karácsonyi édesség nélkül, hiszen hamarosan egy új francia desszertkülönlegességgel érkezünk, ami a bejglihez hasonlóan négyféle ízben lesz elérhető. 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!